singel och sökande

hejsan(:
Blir nog umelagun snart :D Stan ikv inet på dagen som jag tänkte på :]
Peppar fan, även om det är typ molningt och bajsigt!
Somnade tp halv sex i går§ såg på Disco Daggarna! Fett med coola maskar§§
men söta barn, nu ska jag fortsätta vara social med min lilla bruuder brunis och danne på sms tp ;]
puss:*
mina bejbiz
måste vara med er underbara människor snart igen, Aki du är saknad och älskad :( <<3

big city life

live my life in tvärålund?
Det var faktiskt härligt i tvärålund, även om jag fortfarande tkr att det är en hål satan! Men jag kan leva med det eftersom att det finns underbara människor där! thx Anton å Jakke, ni förgyllde tp min tid där! Dammen 4-lajjjjjjjf;den dumme blondinen :]
haha!
Sitter här vi datan nu och lyssnar på musik! Bara skönt! Arghavan for nyss hem till sig, vi har drivit runt ute på ersboda ett tag sen gick vi hem till mig och snackade har tp disskuterat och snackat om en massa saker tp;D
Bakade homemade muffins:]GOA!

GAAH, en random från nydala smsa mig nu från i dag ? :O
galnskap §§§

men men, jag orkar inte skriva men en massa skare bli i morgon!
UMELAGUN! <3


bondehåla!

Hej snopp i snippan,   Känns så jävla drygt att fara till Tvärålund just nu alltså! Så fucking less på att mamma ska tvinga med mig på en massa ställen, vi ska fara snart sen sova i husvagnen där! Jag vet inte vart min mobil är så jag kan inte kontakta någon och säga att jag kommer heller! Det är ju bara Qttt.....

Ska typ få köpa chinchilla, eller det var inte helt omöjligt för Janne var inte tvärstopp iaf! :D
Det känns så jävla värt, men då måste jag ju få sålt akvariet, så varför köper ingen det nu då för? Blir ju GALEN!

Men nu ska jag sura vidare, får se om jag kan blogga lite därifrån!
puss, kmr sakna A!...

Chilla med min Chinchilla?


Jag vill ha en chinchilla mer än något annat just nu, har hittat på blocket med nur osv för 500 vilket är skit bra, får välja mellan en massa olika kön och åldrar två st tsm alltså par! Blir nog mor och dotter isf, men då kommer man ju bara till den dryga biten med föräldrar som ska samtycka! Och jag har väl gjort ett ganska bra jobb på att få mina föräldrar å tycka att jag inte borde ha nå fler djur!
Men jag har läst på och samlat på lite bilder nu på kvällen och dessa har jag hittat och det är två gråa jag ska ha isf så jävla söta!
pratade nyss med mamma nu om det och om jag typ bevisar med marsvinen vi har att jag tar hand om dom så är två chinchillor nog inte det svåraste att få in i detta hus!

Pratade med arghavan tidigare hon tyckte att jag skulle köpa en hamster ist, men en hamster måste endå vara en av de tråkigaste djuren som finns? tro mig jag har haft minst 6 st! dom dör hela tiden och det är svårt att verkligen få fram en specifik individ på 1 månad, vilket behövs då de lever i max 3 år typ oftast 1 kanske?
värdelöst!

En chinchilla kan man ju faktiskt lyckas få fram en underbar individ i ! <3

puss, nu ska jag ''sova''!



ny blogg igen ...

Men jag orkar inte att inte skriva något nån jävla fucking gång, känner hur jag bara vill skriva av mig osv, men nu kan jag det! några få kanske får addressen men det är inget som du ska dela ut då!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0